planning 2019-2

We wilden wel eens een keer naar een Formule 1 wedstrijd. De race in Austin, Texas kwam qua periode best goed uit, dus op zoek naar tickets en dat is gelukt!

We vliegen eind oktober naar Las Vegas en huren daar een truckcamper, waarmee we dan naar Texas rijden. We gaan niet met de tent omdat dat waarschijnlijk te koud zal zijn.

Onderweg is er genoeg te zien dus we gaan er weer een mooie reis van maken.

De Formule 1 is van 1-3 november, daar hebben we alvast kaarten voor besteld. Ook een parkeerkaart voor de auto is geregeld. Op vrijdag is er een (gratis) concert van Imagine Dragons en op zaterdag een (gratis) concert van Pink, dus dat worden leuke dagen…

De totale reis gaat 3 weken duren. Op de terugweg willen we dan Big Bend NP bezoeken.

Update:

Expedia, waar we de vliegtickets hebben geboekt, gooide nog even wat roet in het eten door een mail te sturen dat de vliegtijden waren veranderd. Ik dus terug gemaild dat dat prima was. Toen ik ’s avonds inlogde om even te controleren of alles nog klopte bleek inderdaad de vliegtijd veranderd alleen hadden ze niet verteld dat ook de datum was aangepast!  SCHRIK…… Terugdraaien was niet meer mogelijk, ik had immers geaccepteerd, dus vd Valk gemaild of we 2 dagen eerder konden overnachten, ik had in al mijn enthousiasme een niet te annuleren kamer geboekt. Ze waren  coulant genoeg om het aan te passen, erg fijn! Toen het hotel in Las Vegas aangepast en vervolgens de truckcamper 2 dagen langer gehuurd. Het enige voordeel is dat we wel heen vliegen in business class, dat lijkt ons best een keer leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.