planning 2020-3

De reis van mei was deels in het water gevallen. 4 weken USA veranderden in een weekje Callantsoog, wat absoluut geen straf was en een paar dagen bijkletsen bij mijn schoolvriendin in Maasmechelen, ook weer erg gezellig. We rekenden uit dat we inmiddels 45 jaar vriendin zijn en vierden dit met een paar (lees: veel) drankjes….

In Callantsoog hadden we besloten dat de reis van September ook niet haalbaar zou zijn. Het virus is daar helemaal nog niet onder controle en het land heeft al maanden de status Oranje, wat betekent dat wij er niet heen mogen (alleen noodzakelijke reizen).

Dus het roer maar weer om: op zoek naar een nieuwe bestemming binnen Europa, bereikbaar met de auto, het liefst een appartement. En dat is gelukt! We gaan in de 2e helft van september naar Chiavari naar Agriturismo OlivArancio, de uitbaters zijn Nederlanders (en ook nog familie, dat maakt het extra leuk). Wat we gaan doen? De Cinque Terra staat hoog op het lijstje, maar ook Pisa, Lucca, hiken in de bergen, leuke stadjes langs de Riviera di Ponente.

Nu maar hopen dat het land geel blijft en niet op oranje springt want dan gaat ook dit weer over! We zijn flink aan het duimen geslagen….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.