planning 2020

En de planning voor onze 23e reis naar de USA begint vormen te krijgen: de tickets zijn geboekt!  We zoeken meestal naar een vlucht met maximaal 1 stop, met acceptabele vliegtijden, de terugvlucht het liefst laat op de dag en niet te duur…..en dat is weer gelukt! De terugvlucht is met BA, en pas om 21.30 uur, ideaal omdat ik dan minder last heb van de onvermijdelijke jetlag.

De route: we blijven dol op de kust, bergen, vulkanen, en kans op wild. De eerste dagen hebben we een motor gehuurd en gaan we aan de rit met Larry en Andrea.  Dan leveren we de motor weer in, halen een auto op en trekken langs de Oregon Coast, vervolgens  een paar dagen Canada, en  terug naar Troy, waar we dezelfde cabin boekten als in 2019, en dan zuidwaarts met als doel Lake City. Faye vond het leuk als we iets langer zouden blijven, dus dat worden 3 nachten. Dan is het alweer tijd om terug te rijden naar het beginpunt: Las Vegas!

We hebben inmiddels al wat boekingen gemaakt, tentplekken, cabins, een yurt en af en toe een hotel.

Update eind maart 2020:

Een paar maanden geleden brak het Covid-19 Coronavirus uit in China. Voordat de wereld het door had, was het al helemaal verspreid. Al snel sloten de grenzen, kregen we reisverboden,  thuisisolatie en social distancing opgelegd. En op het moment dat bleek dat dit alles toch zeker tot 1 juni zou gaan duren hebben we besloten om alles maar te gaan annuleren. Inmiddels zijn alle overnachtingen geannuleerd, de auto ook, voor de motorhuur krijgen we een voucher die we binnen een jaar moeten gebruiken, van der Valk mogen we gratis verplaatsen naar een dag voor eind 2021. Alleen de vliegtickets staan nog, we wachten op bericht van WTC of American Airlines. (in juli werd het geld teruggestort, zelfs de zitplaatsreservering is netjes terugbetaald).

Het was wel even slikken, maar waarschijnlijk wel verstandig want op dit moment verspreid het virus zich daar erg snel.

We hopen nu dat onze september reis wel kan doorgaan…..