Planning 2021

Terwijl de Covid-19 nog niet onder controle is hebben we in november 2020 toch besloten om de open tickets van onze New England reis om te zetten naar een mei-reis naar Las Vegas. De communicatie met WTC, de eigenaar van onze open tickets, was niet optimaal, maar uiteindelijk bleek een messenger bericht via Facebook de beste manier om ze aan het werk te krijgen.

Toen we de tickets eenmaal hadden gingen we de vouchers voor de stoelreservering inzetten om weer nieuwe stoelen te boeken. Ook dit ging niet via een zelfregelportaal maar gezellig met een lieve United medewerker waar ik zeker een half uur mee aan de lijn heb gehangen. De Nederlandse medewerker was niet bereikbaar dus ik heb weer lekker Amerikaans mogen kletsen, nou ja,  het eindresultaat is dat we de stoelen hebben vast gelegd.

update 30-03-21: we zijn nog niet van de Covid af, we weten ook nog niet wanneer we gevaccineerd gaan worden maar dat is niet op korte termijn, ook is de USA nog niet open voor buitenlanders. Dit alles heeft ons wederom laten besluiten om de reis maar weer eens te gaan verplaatsen.

Inmiddels zijn we al ervaringsdeskundig in het verplaatsen en annuleren van reserveringen, tickets en auto’s en mijn eerste lieve berichtje richting United was direct raak. Zonder tussenkomst van WTC werd zo de datum verplaatst en ook de stoelreservering is inmiddels geregeld. Met een beetje geluk gaan we eind november.

Update mei 21: we hebben het nare bericht gekregen dat Faye door een noodlottig ongeval plotseling is overleden op 21-4-2021.

Update 15 oktober: het verlossende woord kwam vandaag: we zijn weer welkom met ingang van 8 november. De eisen: volledig gevaccineerd en een negatieve PCR test.

De plannen: een paar dagen Las Vegas, we vieren Thanksgiving met vrienden, en gaan daarna aan de rit. We wilden eerst naar Lake City, maar doen het toch maar niet, er is na oktober altijd kans op (veel) sneeuw en ijs, de volledige horeca is dicht en Faye is er niet meer. We gaan nu vanuit Las Vegas gelijk naar het zuiden, met  hoop op een beetje aardig weer. Williams, met een beetje route 66 naar Bernalillo, dan Alamogordo, Tucson, Phoenix, en weer terug naar Vegas. De totale duur is 3 weken en we hebben er zin in!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.