Planning 2021

Terwijl de Covid-19 nog niet onder controle is hebben we in november 2020 toch besloten om de open tickets van onze New England reis om te zetten naar een mei-reis naar Las Vegas. De communicatie met WTC, de eigenaar van onze open tickets, was niet optimaal, maar uiteindelijk bleek een messenger bericht via Facebook de beste manier om ze aan het werk te krijgen.

Toen we de tickets eenmaal hadden gingen we de vouchers voor de stoelreservering inzetten om weer nieuwe stoelen te boeken. Ook dit ging niet via een zelfregelportaal maar gezellig met een lieve United medewerker waar ik zeker een half uur mee aan de lijn heb gehangen. De Nederlandse medewerker was niet bereikbaar dus ik heb weer lekker Amerikaans mogen kletsen, nou ja,  het eindresultaat is dat we de stoelen hebben vast gelegd.

Dan de reis: voor een groot deel gaan we de reis van 2020 doen. Las Vegas, een paar dagen met Larry & Andrea op de motor toeren door Utah, dan met de auto naar de kust van Oregon, via Sawtooth door Yellowstone en dan op naar Colorado voor ons bezoek aan Faye. Dan weer terug naar Vegas en weer naar huis.

We zijn begonnen met het boeken van accommodaties.

Nu nog hopen dat dit dan reis 23 wordt, 3x is scheepsrecht, toch? We zijn al aan het duimen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: