Planning 2024-1

Terwijl we nog aan het fine tunen waren met reis 26, begonnen we ook maar vast aan onze USA reis nummer 27….

We hebben al wel eens gekeken naar het fenomeen wegbrengcamper, dat leek ons wel eens leuk om te gaan doen. Je brengt dan een spiksplinternieuwe camper van de fabriek in de buurt van Chicago naar een van de verhuurstations. Het enige “nadeel” is dat het altijd vroeg in het jaar is, eind februari/begin maart en dan kan het nog best koud zijn! Het is dus de kunst om snel naar het zuiden af te zakken en dan pas naar het westen te rijden.

En toen kwam dan ineens een mailstroom onze mailboxen binnen, dat krijg je als je je overal maar aanmeldt……we vroegen een paar  offertes op, met wat aanpassingen onzerzijds voor wat betreft vluchten en stoelen en voor we het wisten hadden we geboekt! We gaan in maart een camper van Road Bear wegbrengen naar Las Vegas. We weten nog niet wat voor camper, het heet “run of the fleet” en je hoort bij het ophalen pas welk model je meekrijgt. Het zou wel erg leuk zijn om een grotere mee te krijgen maar we hebben er geen invloed op dus we zien het wel.

We vliegen op Chicago, slapen daar een nachtje en worden de volgende dag door de shuttlebus naar Elkhart gebracht. Daar krijgen we onze camper.

De route staat in principe vast, richting zuiden tot aan Memphis en dan westwaarts. We hebben eigenlijk alle campings al vastgelegd omdat er niet heel veel open is en we geen zin hebben om ergens op een parkeerplaats van de Walmart te staan. Verderop in de reis zagen we dat zowel bij Tucson als Phoenix de campings die we wilden al vol waren, dat was ook even slikken….maar we hebben met wat aanpassingen toch wat andere plekjes kunnen reserveren…

Het laatste weekend in de camper ontmoeten we Larry en Andrea op een dik uur rijden van Las Vegas en gaan we samen het weekend doorbrengen.

3 weken nadat we de camper krijgen moeten we hem weer afgeven in Las Vegas, we blijven dan nog een paar daagjes om even gezellig bij te kletsen.