week 4 2019

maandag 17 juni

gisteravond leegde een wolk zich nog even op een afstandje, wel een prachtig gezicht om dat te zien, helaas kwam de regen onze kant op dus ons laatste kampvuurtje ging over.

En heel langzaam trekken we richting ons einddoel

We maakten een stop in St. George, voor wat laatste kadootjes. Ook bezochten we de Cactus Garden, helaas weinig bloeiende exemplaren, we zijn te laat.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het is ook een leefgebied voor verschillende beestjes

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hierna trakteerden we onszelf op een Mc Donalds lunch met een lekkere Iced Coffee, en toen was het tijd voor mijn favoriete pas: de Virgin River Gorge, waar ze, zoals gewoonlijk weer eens bezig waren met road work

Deze slideshow vereist JavaScript.

En toen waren we terug in de Staat waar we ook zijn gestart

Onze auto voelt het blijkbaar aan want hij wil erg graag terug naar zijn baasje. We krijgen elke keer bij het starten meldingen dat de banden aan het eind van hun kilometers zijn, de olie moet ververst worden en er moet een nieuw oliefilter op. We zijn benieuwd of er nog iets bij gaat komen de laatste week.

We hebben de rest van de middag niets meer gedaan, gewoon lekker genoten van de warmte en het zwembad

Morgen het laatste stukje…

dinsdag 18 juni

En het rondje is klaar, vanochtend reden we het laatste stukje. We zijn eerst naar Andrea en Larry gegaan om de auto leeg te maken. Uitzoeken doen we verderop in de week wel.

Met een paar benodigdheden gingen we nog 1 nachtje luxe slapen, Albert had met een spelletje een nachtje in de Wynn verdiend. Kosten? Ongeveer 400 dollar voor een kamer incl. resortfee. We meldden ons tegen 3 uur, de kamer was nog niet klaar, dus we moesten even wachten, dus keken we even rond.

Een mooie draaimolen en een ballon volledig van bloemen

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na een tijdje kregen we een berichtje dat de kamer klaar was, dus de sleutel opgehaald. Wel stripview maar niet erg hoog. Nou ja, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, toch?

De kamer is prachtig, zelfs een tv in de badkamer en een zitje en een bank en op de tv stond:

Zelfs de gordijnen worden open gedaan door Alexa, een google apparaatje die van alles kan en op je stem reageert. Ze verteld mopjes, doet het licht aan, zorgt voor room service en ga zo maar door. Leuk speelgoed!

Na een uurtje was het bijna etenstijd. Ik moest alleen eerst mijn nieuwe spelerskaart halen bij de Ceasars Palace

We liepen via de Palazzo en de Venetian

Deze slideshow vereist JavaScript.

En nadat ik mijn nieuwe kaart had met de status Diamond, op weg naar het Bachanal Buffet, waar de wachttijd 2 uur was!

Dat is dan voor het gewone volk. Voor een Diamond member is er een aparte rij. In feite is er geen rij, je gaat netjes in het Diamond vakje staan en je bent direct aan de beurt!

Er komt ook een vlaggetje op de tafel dat je Diamond bent…

Als Diamond member heb je ook recht op 1 celebration diner van 100 dollar, de rest betaalde ik zelf bij, dus we aten voor 10,80. Het was echt overheerlijk en de keus was enorm.

Deze slideshow vereist JavaScript.

We kregen gratis een Mimosa als welkom. Ik wilde ook graag een Mojito, en Albert een biertje, die we dan zelf betaalden. Op zich waren die prijzen niet echt superduur.

Helemaal voldaan liepen we weer terug via de Forum Shops en toen via de uitbarstende vulkaan van de Mirage terug naar de Wynn.

Morgen gaan we weer terug naar Andrea en Larry, waar we de rest van de vakantie blijven.

woensdag 19 juni

Vanochtend deed Alexa netjes de gordijnen voor ons open en dit was het uitzicht

Uitchecken kon via de televisie, dus dat was ook zo klaar.

Eerst maar even een plekje opgezocht om te ontbijten, het werd de Cracker Barrel en we hebben heerlijk gegeten!

Nog een boodschapje hier en een boodschapje daar en zo waren we al uren onderweg voordat we eindelijk bij Andrea en Larry aankwamen.

De rest van de dag hebben we weinig gedaan, wat aan het zwembad gezeten en gekletst, maar ook dat is vakantie! De temperatuur is in de buurt van de 40 graden.

Albert had beloofd om te koken en dat heeft hij ook gedaan, wel een verschil van 1 kookpitje op een picknicktafel naar een volledige keuken.

De avond brachten we ook lekker buiten door, heel relaxed allemaal.

donderdag 20 juni

Vandaag stond in het teken van wassen, spullen sorteren, koffers voor een groot deel inpakken en relaxen. Levi heeft het zwembad ook ontdekt als afkoeler dus die komt gezellig mee zwemmen.

Tegen 4 uur vloog de KLM over op weg naar huis, leuk zo’n blauwe vogel in de lucht!

Albert verzorgde het avondeten, echt Nederlands en eigenlijk best lekker.

Verder niets gedaan, zwemmen, in de zon zitten, borreltje erbij, wie doet je wat…

vrijdag 21 juni

Vandaag waren we een beetje actiever, we zijn met Bella en Levi naar Mount Charleston gereden en hebben daar gewandeld. Peeps bleef thuis, die is te oud en heeft korte pootjes dus die mocht lekker op haar bedje blijven liggen.

Mevrouw de prinses moest natuurlijk voorin, want ze wil niets missen. De hele weg heb ik haar op schoot gehad.

Helemaal bovenop lag nog een beetje sneeuw, daar hadden wij verder geen last van. Het rook er heerlijk naar dennen en het was een stuk koeler dan in de vallei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Op de terugweg nog een korte stop gemaakt bij de Joshua Trees, die allemaal een soort vruchten in de toppen hadden.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hondjes thuis afgezet, eten gekocht en de middag en avond weer heerlijk in de tuin gezeten.

We hebben er trouwens een huisdiertje bij, we hebben de feeders gevuld en dat werd al vrij snel opgemerkt. Het is een vrouwtje dus ergens zal ook een nestje zitten.

Albert heeft nog even het netje door het zwembad getrokken, is die ook weer schoon, er lagen na de wind van gisteren erg veel blaadjes in.

Vanavond nog even heel gezellig gebeld met Jan en Alida die voor het koufront gevlucht waren en nu in St George zaten. Altijd leuk om even bij te praten en hoe handig is het dan als je dat gewoon via internet kan doen.

Ook morgen staat weer in het teken van niets moet, alles kan. We zien wel waar we zin in hebben.

zaterdag 22 juni

Ook vandaag stond weer in het teken van relaxen, we komen helemaal uitgerust thuis zo! Af en toe een kolibrie die wat komt eten, alleen zijn ze nog niet zover dat ik in de buurt kan komen. Deze zat heel mooi op een takje, ik denk toch echt dat dit een jong is.

We hebben lekker lui aan het zwembad gehangen. Vanochtend is Albert naar Einsteins gereden voor wat heerlijke bagels. Tussen de middag zijn we naar de Panda Expres gereden voor wat overheerlijk chinees voedsel. Ondertussen ook nog even de Walmart bezocht.

Pas tegen een uur of 6 kwamen we in beweging. Er was een Slides, Rides, Rock en Roll evenement in de buurt. We waren vooral geïnteresseerd in de auto’s. Toen we aankwamen was het al zo druk dat we de auto een stukje verderop moesten parkeren, maar dat mocht de pret niet drukken.

We bezoeken hier vaak de Cars and Coffee, maar die hadden we vanochtend overgeslagen omdat die aan de andere kant van de stad was en we geen zin hadden om al om 6 uur op te staan.

Er stonden voor de kids allemaal glijbanen. Voor de groten vreettenten. Iedereen vermaakte zich prima!

En dan nu de auto’s, in de categorie Lowriders, lager gaat echt niet…

Deze slideshow vereist JavaScript.

En dan die met mooi paintwork:

Deze slideshow vereist JavaScript.

Onder het mom van iemand vindt dit mooi….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Deze vonden wij wel erg mooi…

Deze slideshow vereist JavaScript.

En hoe scheef kan je auto????

Deze slideshow vereist JavaScript.

Al met al een erg leuk bezoek en we waren verbaasd over de hoeveelheid auto’s. Ik heb zoveel foto’s gemaakt dat mn kaartje zomaar vol was, ik helemaal verbaasd dat ik 32 GB aan foto’s heb gemaakt….

Daarna lekker weer terug naar de hondjes, de bikini maar weer aan en dan zo lekker in de jacuzzi. En dan onze laatste nacht hier. Morgen vliegen we alweer naar huis, deze reis is weer eens omgevlogen!

zondag 23 juni

En toen was zomaar de laatste dag aangebroken! De laatste dingen in de koffers, nog een keer wegen, even lekker aan het zwembad gezeten en toen om 16.00 uur richting Alamo. Het was lekker rustig onderweg en zo stonden we even na half 5 onze auto al in te leveren.

We hebben iets meer dan 7500 km gereden, dus dat viel best mee. Over de auto zijn we in principe tevreden, het enige “dingetje” was dat hij erg nerveus was in de bergen. op de cruise control wil hij zijn snelheid houden en schakelt dan terug en gaat heel hoog in de toeren. Daardoor wordt hij schokkerig.  Verder een prima wagen!

We stapten in de shuttlebus naar het vliegveld, gingen eerst nog even de koffers wegen (voor de zekerheid). 1 handbagagekoffer was een kilo te zwaar, maar die worden normaal niet gewogen.

Inchecken duurde niet erg lang, ondertussen hadden we allerlei leuke gesprekken met aardige Zwitsers. Wel werd de handbagage ook gewogen, gelukkig zei ze niets over die kilo teveel, maar we weten dus nu ook dat ze bij Swiss/Edelweiss wel wegen.

Nog even een snelle hap gehad bij de Carls Junior en toen vertrokken we netjes op tijd van Las Vegas naar Zurich.

Nog een blik op het football stadion in aanbouw

Daaag Las Vegas, see you in a few months!

Al snel ging de zon onder, wel met mooie kleurtjes

De vlucht was weer lang, 10 uur en 45 minuten, maar onderweg weer de prima verzorging die we op de heenweg ook al ervaarden. Het eten heen was iets beter als terug maar nog steeds lekker.

Op Zurich hoefden we niet erg lang te wachten voor de volgende vlucht. Even een rokertje en weer de rij in voor de volgende vlucht. Daar liep een mevrouwtje handbagage te bekijken en ze woog Albert zijn koffer en vond hem te groot dus hij moest hem in een bakje stoppen om te bewijzen dat hij wel pastte. Helaas voor haar ging dat zonder problemen dus we mochten hem bij ons houden. Wel zei ze nog dat hij een kilo te zwaar was. Ja ja…..

Helaas een half uurtje vertraging maar dat haalden we later weer een beetje in waardoor we al met al maar 10 minuten later op Schiphol landden.

De koffers waren er snel, de vd Valk bus was er ook zo, de auto deed niet raar en we waren om half 11 thuis, waar het welkoms comité zoals gewoonlijk op ons zat de wachten met lekkere hapjes en een borrel. Heerlijk thuiskomen!

We kijken terug op weer een mooie vakantie. Het was een beetje koud en we zagen best veel sneeuw, soms een stevige regenbui maar dat alles mag de pret niet drukken. Wij hebben genoten.

En dan nu op naar de TT, een paar maandjes werken en dan mogen we weer 🙂

Iedereen bedankt voor het meelezen en de commentaren en tot eind oktober!

3 gedachten over “week 4 2019”

  1. Goede reis naar huis, heerlijke laatste dagen in het huis van Larry en Andrea, zo kom je echt uitgerust thuis😊wat leuk die kolibrietjes. Als ik dit allemaal lees krijg ik ook weer zin in een paar weekjes omgeving Vegas in het najaar. Voor jullie sowieso op naar de volgende reis, het was weer leuk om mee te lezen😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.